Autómosó, autókozmetika Sopron

Autómosó, autókozmetika Sopron

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

2017. június 03. - Privát Béla

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás és ingatlan felmérés

 Autómosó Sopron, autókozmetika Sopron. Cégünk régóta foglalkozik gépjárművek teljes körű külső-belső mosásával, tisztításával. Könyvelés, Korszerű autómosónkban professzionális anyagokkal, környezet- és emberbarát szemlélettel állunk a hét minden napján rendelkezésükre! Munkánk során szem előtt tartjuk az esztétikai értékek megóvását: munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel és alapossággal végzik munkájukat. Autómosó Sopron, autókozmetika Sopron

autófólia, autófóliázás Budapest

autófólia, autófóliázás Budapest

autófólia, autófóliázás Budapest

A tisztításhoz felhasznált vegyszerek mindegyike kipróbált, megbízható beszállítóktól származik, a kárpitok tisztításához pedig kifejlesztettünk egy egészen egyedi és nagyon hatékony saját módszert. Autómosó Sopron, autókozmetika Sopron A tisztítás nálunk legtöbbször egyet jelent ápolással is, vagyis az autó nem csak megszépül, de egyben a felhasznált anyagoknak köszönhetően a színek megélénkülnek, a különböző elemek tovább megőrzik eredeti állapotukat, szépségüket. Munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást, tanácsot autóápolással, autókozmetikával kapcsolatos kérdéseikre, problémáikra.


A külső- és belső tisztítás mellett polírozással is állunk Kedves Ügyfeleink szolgálatában. Ehhez egy régóta kipróbált, gazdaságos technológiát használunk, amely tökéletesen karcmentes ragyogást biztosít a karosszéria egészén. A nálunk szépen felpolírozott jármű az új autó érzetét kelti!

A járművek tisztításának folyamatát a tulajdonosok a kávézónkból szemmel követhetik, akár egy szendvics vagy egy frissítő mellett. Hogy mégse legyen ez az idő elveszettnek tűnő, kellemesen és hasznosan tölthetik el ügyfeleink: ehhez napilapok, díjmentes vezeték nélküli internet-hálózat áll rendelkezésre. Míg az autót kívül-belül újjávarázsoljuk, addig is gondoskodunk arról, hogy otthonosan érezzék magunkat nálunk ügyfeleink!

Hatékony vízszerelés, fűtésszerelés, gázszerelés Budapest

Hatékony vízszerelés Budapest
Hatékony fűtésszerelés Budapest
Hatékony gázszerelés Budapest

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://automoso-autokozmetika-sopron.blog.hu/api/trackback/id/tr4112560925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása